enelmk

Црна Шума

Црна Шума

Home  /  мапа  /  Црна Шума
+добијат насоки

    1. Кликнете на копчето Земи насоки подолу. Внесете го позиција на проектот во А. Целната локација «Б» è già completata.

    2. Кликнете на Земете насоки ’

    За да го промените начинот на транспорт, кликнете на иконата што одговара на превоз со автомобил, јавен транспорт, возење велосипед, пешачење, или со авион


×информации
+да се сподели!

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)